ZANG OF MUZIEKWEEK(EIND) IN OOSTENRIJKGa met je (klein)koor, vocaal of instrumentaal ensemble een week(eind) naar Oostenrijk om te musiceren en gezellig samen te zijn! Geniet van de prachtige natuur in Tirol. Tussen de optredens door kun je mooie wandelingen of fietstochten maken in de prachtige bergen van Tirol.

 

PROMOFILMPJE


DE ACCOMODATIE - OSTBACHER STERNAppartementenhuis Ostbacher Stern staat volledig tot uw beschikking. Het huis bestaat uit 11 appartementen voor totaal 28-35 personen. Is uw groep groter, dan regelen we appartementen direct naast Ostbacher Stern voor u.

Elk appartement beschikt over eigen keuken, badkamer, eigen terras of balkon. In de kelder bevindt zich een extra keuken voor 15 personen, een speelkamer met tafeltennistafel, voetbalspel enz. Tevens is er een wellness met sauna, infraroodkabine en stoomcabine. In de grote tuin met BBQ is genoeg plaats voor iedereen om te relaxen; ook kan de blokhut prima dienen als nazit na uw concert.

>>WEBSITE APPARTEMENTENHUIS OSTBACHER STERN


CONCERTEN EN OPTREDENSPromusic kan voor u de concerten en optredens regelen. U kunt dan denken aan een concert in Leutasch en/of Seefeld in de kerk, een kort zangmoment na een stadswandeling in Innsbruck. Een kort optreden in het prachtige mooie klooster in Stams na een bezichtiging. Ook kunnen we regelen dat u meewerkt aan de mis in Seefeld of Leutasch op zondagochtend of zaterdagavond. Tevens regelen we de repetitieruimte voor u.

Een leuke kapellentocht langs meerdere kapellen door een plaatselijk muzikantenechtpaar is een must.

Korte optredens buiten in de vrije natuur kunnen overal gedaan worden.

Heeft u zelf ideeën; overleg het en dan komen we samen tot een mooi programma.

 


DE REISOstbacher Stern is gelegen in het dorp Leutasch in Tirol, dicht bij de Duitse grens op zo'n 850 km van de Nederlandse grens.

U kunt het huis makkelijk bereiken met eigen auto; volop gratis parkeerruimte. Ook met de trein is een goeie optie. De internationale trein stopt in Seefeld of Innsbruck waarna u nog een klein stukje met de bus of taxi kunt gaan.

Een andere optie is vliegen: in de tussenseizoenen op woensdag en zondag en in het winterseizoen elke dag. U vliegt van Amsterdam naar Innsbruck en dan met de bus, trein of taxi naar Leutasch.

Ook kunt u overwegen om voor uw gezelschap een bus in te zetten vanaf Nederland, of te huren in oostenrijk om samen te reizen.


WAT EN HOEWat kunt u van ons verwachten?

Wij regelen de concerten en optredens, de wandelingen, de repetitieruimte, eventueel broodjesservice.

Wat moet u zelf regelen als groep? De accomodatie-indeling, vervoer, eten en drinken. (We kunnen u helpen met het reserveren van restaurants)

 

Neem contact met ons op dan, maken we een afspraak om al uw wensen en de mogelijkheden goed door te spreken.

Zo kunnen we u enthousiast maken voor een fantastische reis naar Oostenrijk!

Bel 0525-662042 of 0654787335 (Arjan Post)


VOORBEELDWEEKEen voorbeeld van een weekindeling; dit is geheel naar eigen inzicht aan te passen.

dag 1 aankomst

dag 2 meewerken in de mis, rest van de dag vrij te besteden

dag 3 stadwandeling Innsbruck en aansluitend zingen in een kerk in Innsbruck, 's avonds concert in Seefeld

dag 4 Klooster in Stams bekijken, zingen in klooster, 's avonds concert in Leutasch of Mittenwald

dag 5 Kapellentocht door het Leutaschtal, 's avonds afsluitend BBQ of eten in een restaurant

dag 6 naar huis of verlenging van 2 dagen en zelf in te vullen met bijv. bergwandelen, mountainbiken, autotocht, Swarovskikristallenmuseum

Als het hele gezelschap 6 of 7 dagen blijft is het programma ook te verspreiden over 6 of 7 dagen.